Kårläger, Sundet 2018 – INFORMATION TILL FÖRÄLDRAR OCH DELTAGARE

Nu är det äntligen dags – årets kårläger på Sundet! Lägret kommer i år att gå av stapeln 10-12 maj 2018 och årets tema är Ronja Rövardotter!

SAMLING

Respektive avdelning har olika samlingstider, mer information får du av dina ledare samt i infobladen för de olika avdelningarna Spårare, Upptäckare, Äventyrare.

AVSLUTNING/BESÖK

Föräldrar, syskon och vänner är välkomna att besöka lägret lördagen 12 maj kl 13.00 vid Sundet. Det blir tipspromenad till lägerområdet, med start från Blommaskog något tidigare.

Fram till kl 13.30 finns möjlighet att besöka lägerområdet innan vi gemensamt river lägret. Vi ser gärna att föräldrar är med och hjälper scouterna.

Runt kl 14.30 har vi en gemensam avslutning och startar därefter hemfärden (ca kl 15.00).

ANMÄLAN

Anmälan sker via anmälningsformulär för Sundet 2018.  Betalning sker via dina ledare – se utskick från respektive avdelning.

Anmälan sker endast på detta sätt. Då vi tvingas binda upp oss med kostnader för lägret återbetalas inte lägeravgiften med återbud inom en vecka före lägret.

ATT-GÖRA-LISTA

Här kan den som vill hjälpa till med olika saker se vad det finns för förberedda uppgifter att fixa. Lista över möjliga och önskade föräldrajobb under lägret.