Gamla inlägg

Sommarläger 2015

livat_logga_200px

För dig andraårs-Upptäckare, Äventyrare, Utmanare samt RS så finns nu all info kring årets sommarläger under fliken ”Sommarläger”. Har du några frågor så prata med dina ledare och glöm inte att  anmälan skall vara inne senast 22 feb.

11630 kr!!!

Så mycket samlade Spårare och Upptäckare in till Världens Barn lördagen den 4 oktober. Stort tack till alla scouter och ledare som stod med bössorna! Ännu större tack till alla som skänkte pengar!

Vilket jubileumsläger!

Vilka härliga dagar vi hade tillsammans på Sundet! Vi hann både fira Sundet 50 år samt kåren 70 år med härlig jubileumsmiddag på fredagen samt mycket gott jubiluemsfika på lördagen! Vi hann också med syskonaktiviteter, spår, flottbygge, matlagning över öppen eld eller med trangiakök, lägerbål, morgonsamlingar och mycket, mycket mer!

Tack alla goa och fina scouter, tack alla härliga ledare och tack till FF som ordnade så bra mat till oss!

St. Georg

Kollekten vid vår gudstjänst gav 2160:- till Världens Barn! Tack alla som bidrog!

Bläddra i första numret av Suset!

Suset var i många år kårens gemensamma tidning och första numret från 1965 hittar du nu under Suset i menyraden. Suset är numera nerlagt i och med hemsidans tillkomst men utgavs ända fram till ca 2010.

WSJ Japan 2015

Ni som är intresserade av att åka dit har väl inte missat att anmälan är öppen nu.

http://japan2015.scout.se/

Ändrade terminsavgifter

Pga central höjning av avgifterna till Scouterna ligger nu terminsavgiften på 230 kr per scout och 130 kr för RS:are. Inbetalningskort kommer skickas från Scouterna i Stockholm under vecka 39. Ytterligare ett utskick kommer ske i oktober för de ev nya scouter som inte hann bli registrerade under september.

Spana in Göteborgs scoutdistrikts kalender

Klicka här

 

 

Du har väl inte missat att du har rabatt?

På Femmans sport (i nordstan) har du vid uppvisande av ditt medlemskort 10% rabatt på ordinarie priser. Det är en myckel välsorterad frilufsbutik väl värd ett besök om du inte varit där innan.