Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommaravslutning vt 2019

16 juni, 2019, 12:00 - 18:30

Du som är aktiv i Lerums scoutkår i något råd, RS och ledare är inbjuden tillsammans med din familj till sommaravslutning på Dalaviken.

Vi hoppas på en trevlig eftermiddag med hela familjen där vi efter en fantastisk termin och otroligt bra kårläger träffas, äter och umgås. 

Det är en möjlighet att säga tack och reflektera över allt kul och bra vi gjort! Vi passar på att samla ihop lite feedback och idéer från Sundetlägret som LÄKO kan använda nästa år. 

Söndagen den 16 juni på Dalaviken. Flytande start från kl 12. Var gärna där senast 16, vi siktar på att äta runt kl 17. Tag med egen tallrik, kåsa och bestick.

Vi räknar med att vara klara runt 18:30.

För den som vill och har möjlighet att komma lite tidigare har vi även läkt och tegelpannor som behöver läggas. Fastighetsrådet finns på plats redan från 12:00. Så har ni möjlighet så får del av eller hela familjen dyka upp redan från 12 och hjälpa till, ingen förkunskap krävs. Vi visar på plats.

Tycker man tak är läskigt, går det att hjälpa till med att städa, hugga ved, släpa ris, koppla elkontakter etc. så vi kan hitta något för alla som vill vara med.

Kläder efter väder. Tag gärna med lämpliga verktyg om du har.

Kåren bjuder på mat men för att kunna planera inköp och arbete krävs det att du har anmält dig och din familj senast 12/6 på följande länk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrTt5F1-U6cfkorq_15P5XexXjkQ8YtCUWF12qu4fA4YVCVw/viewform?usp=sf_link

Med vänlig hälsning
Kårstyrelsen genom
Magnus K

Detaljer

Datum:
16 juni, 2019
Tid:
12:00 - 18:30

Plats

Dalaviken
Dalaviksvägen 84
Tollered, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Kårstyrelsen Lerums Scoutkår