Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fixardag 1 för föräldrar vt 2020

25 april, 2020, 09:00 - 15:00

Hej alla i avdelningarna Bävrarna, Fjärilarna och Ormarna!

Vi är väldigt stolta över vår verksamhet, och för att kunna upprätthålla den behöver vi hjälp av föräldrar (en per scout) en gång per termin. Undantaget är ni som har ett engagemang som avdelningsledare, i föräldrarådet eller i fastighetsrådet – ni kan bortse från denna uppmaning ty ni berörs på annat sätt.

Ni har blivit tilldelade fixardag på Riddargården, den 25e april 09:00-15:00.

Det kommer att finnas saker att göra både inomhus och utomhus, enkla såväl som kluriga. Via Riddarstens att-göra-lista kan ni läsa vad som finns att göra under dagen. Önskar ni utföra en uppgift på beting redan innan fixardagen eller senare går det att ordna. Kontakta då den person i fastighetsrådet som ansvarar för uppgiftens beredelse och arbetsledning. PS Även uppgifter från våra andra fastigheter vid Sundet respektive Dalaviken är valbara. Kontakta då den som är ansvarig för respektive fastighet.

Anmälan

Gå in på doodle-länken nedan för att bekräfta ert deltagande. Då ser vi att ni har tagit del av detta och vi kan bättre planera fixardagen.
Om ni inte kan delta vill vi gärna att ni meddelar det så vi kan planera in er på fixardag Dalaviken (10e maj) eller kårlägret (21-23 maj) istället.

https://doodle.com/poll/k78ttvrfx6sfba3u

Fika & mat

Var och en tar med sig mat och fika efter eget behov, då får ni vad ni vill och vi kan lägga energi att planera och leda fixardagen

Tack för att ni hjälper oss att bedriva scouting!
/Ledarna

Detaljer

Datum:
25 april, 2020
Tid:
09:00 - 15:00

Plats

Riddarsten
Riddarstensvägen 2
Lerum, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Ledarna + Fastighetsrådet
Telefon:
070-3125814
E-post:
magnus1@calen.nu